tisdag 28 september 2010

Kärlek!

Seriöst. Så jävla underbar är du, Simon! Jag vet allvarligt talat inte vad jag skulle göra utan dig. Du är den personen som har fått mig att se ljusare på livet, du gör mig så jävla glad så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, om inte mer. Du finns alltid där för mig när jag behöver prata, om det är om något riktigt jobbigt som har hänt, om jag tänker för mycket, eller om jag bara vill berätta att jag älskar dig. Och du vet att jag alltid kommer finns här för dig, vad det än gäller. Jag är så extremt glad att du kom in i mitt liv, att du fick mig att tro på kärlek. Jag skulle kunna ställa mig på Sveriges mittpunkt med en jättestor megafon och bara skrika att du är den enda för mig, och allt jag älskar dig mer än allt annat.
Jag bara längtar tills du kommer hit så att jag äntligen får hålla om dig och bara njuta av din närhet.
Jag älskar dig ♥

lördag 25 september 2010

Lördag...

Shit vilken jävla kväll det var igår! Och jag mår som jag förtjänar. Oh my god! Ser ut som ett helvete gör jag oxå, men det är sport!

Gårdagen bestod av beerpong, ölspel, "dissar", politiksnack, eh.. Ja. Kul som fan var det. Och gissa vem som vann på beerpongen då ;) Mwahaha! Dock var det ganska jämnt, men vafan, Stenne, som jag spelade med, träffade ju muggarna hela tiden, så jag vart helt överglad :D Men ah, jag träffade sista muggen iallafall :D

Eh ja vi var hemma hos mig och förfestade, och jag var på skitbra humör för en gångs skull :D

Vi stack ut efter ett tag, och då satte vi oss på utescen ett tag. Lite segt, men när man börjar bli övertrött när man är full så är faktiskt allting jättekul!

Sen så stack vi upp mot höghusen och träffade massa annat folk, pratade lite, härjade ganska rejält. Sen stack jag och Agnes hem till Strand och spelade nå spel som jag inte kommer ihåg vad det heter x_x' Men ah, jag fattade ingenting iallafall.

Och nu orkar jag inte skriva mer, men det kommer väl lite mer uppdateringar senare :)

- Pusshej!

onsdag 22 september 2010

Tankar~

Jadu, nu var det ett tag sen jag skrev här, men vafan. Vet ju inte vad jag ska skriva. Dock vet jag lite nu, men ah.

Nu är det såhär att jag tänker väldigt mycket igen. Sådär mycket så man inte vet hur man ska få ur sig allt heller, utan att det bara låter fel. Och då blir det bara ännu värre.
Läget just nu är bara en massa missförstånd, ungefär. Saker som man hör fel på, men ändå inte vågar tala om nånting, och sen sitter man och försöker övertala sig själv att det faktiskt är tvärtom. Och jag vill så gärna prata med personer om det, men jag är så rädd att det blir ännu mer missförstånd, och sen är man bästa ovänner. Och det är verkligen nånting som jag inte pallar.

Åh jag vet inte vad jag ska ta mig till! Känner bara för att lägga mig ner och bara stortjuta, fast ändå inte.

Jag tänker i alla fall ta ett glas vatten, och sen göra något åt mitt liv, eller nått.

- Pusshej!

lördag 4 september 2010

Lördag!

Jaharu! Det är lördag, och jag har äntligen blivit av med baksmällan. Shit asså. Visst det var inte så jävla mycket röj igår, tack o lov, men det var fett kul i början iallafall :D Full som fan blev jag å. Men det hör till ;) Kom dock i säng ganska tidigt så xD

Skulle ha åkt till Falun idag, apropå bilar. Men det blir visst inget av med det.. JAG MISSAR KAPTEN RÖD ; ___ ; Men ah. Han försvinner inte, så det kommer fler chanser att se han :D

Men nu har jag inget mer att skriva, bara att Simon är världens underbaraste :D

- Pusshej!